Afbeelding van Philips FC8955/09 stofzuiger
 

Philips FC8955/09 stofzuiger

Philips FC8955/09 stofzuiger - De Philips FC8955/09 stofzuiger met zak is de Power Ultimate stofzuiger van Philips. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het een krachtige motor met een vermogen van 900 watt. De AirflowMax-technologie zorgt ervoor dat de zuigkracht continu hoog blijft en de stofzak optimaal wordt benut. Voordelen van de Philips FC8955/09 * Efficiƫnt energieverbruik - automatische aan- en uitschakeling bij wegleggen van de steel * De stofzuiger is gemaakt van 30% gerecycled plastic * Inclusief spleetmondstuk en plat meubelmondstuk * Digitaal display op de stofzuiger - geeft relevante informatie weer, zoals 'Stof-vol'- en aan-/uit-indicator AirflowMax-technologie Deze technologie zorgt ervoor dat de zuigkracht van de stofzuiger continu hoog blijft en de stofzak optimaal wordt benut. Er wordt gebruik gemaakt van s-bag Ultra Long Performance stofzakken. Deze vangen zelfs het fijnere stof op en zijn gebaseerd op optimalisatie van drie belangrijke elementen. Allereerst heeft de stofkamer een uniek geribbeld profiel. Hierdoor ontstaat er een maximale luchtstroom rondom de stofzak. Ook heeft het een speciaal ontworpen stofkamercapaciteit, waardoor de stofzak zich gelijkmatig volledig ontvouwt.

Prijs: 299.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Philips FC8955/09 stofzuiger
Van 349.00 / Voor 299.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Philips FC8955/09 stofzuigerStofzuigers Philips FC895509 stofzuiger vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!