Afbeelding van Pioneer X-CM56D-B stereo set
 

Pioneer X-CM56D-B stereo set

Pioneer X-CM56D-B stereo set - HIFI voor alle muziekliefhebbers, alle decoreren stijlen en alle budgetten De X-CM56 is klein genoeg om daadwerkelijk overal in te passen - en groot genoeg om voldoende geluid voor de woonkamer te bieden. Het geluid zal u verrassen. Dankzij de equalizer kan het geluid worden aangepast aan de akoestiek van de ruimte en naar uw persoonlijke voorkeuren. Het slim Scandinavisch geïnspireerde ontwerp maakt diverse instelopties mogelijk en dankzij de verscheidenheid aan kleurencombinaties past dit apparaat in elk interieur. Kies uit een klassieke kleur als zwart of wit of kies voor een van de frisse kleuren. U kunt FM-radio DAB radio luisteren of muziek streamen vanaf uw smartphone. Ten slotte heeft Pioneer ook gedacht aan een afzonderlijk programmeerbare alarmfunctie, u wordt wakker door naar uw favoriete muziek te luisteren in superieure stereo kwaliteit.

Prijs: 218.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Pioneer X-CM56D-B stereo set
Van 259.00 / Voor 218.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Pioneer X-CM56D-B stereo setHiFi Pioneer X CM56D B stereo set vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!