Afbeelding van Qlima D 630 P luchtonTVochtiger
 

Qlima D 630 P luchtonTVochtiger

Qlima D 630 P luchtonTVochtiger - De Qlima D 630 P luchtontvochtiger heeft een fraaie vormgeving en is voorzien van tal van praktische functies. Zo heeft het een ingebouwde waterpomp, handige timerfunctie, hygrometer en digitaal display. Dit maakt het apparaat prettig in gebruik. Voordelen van de Qlima D 630 P * Ontvochtigingscapaciteit: 30 l/24u * Maximale luchtstroom: 120 m³/u * Energieverbruik bij ontvochtigen: 58 kW * Geluidsniveau: 39 dB * Geschikt voor ruimtes tot 66 m². Het gebruik van de luchtontvochtiger Dit model onderscheidt zich van andere luchtontvochtigers, dankzij de ingebouwde waterpomp. De gewenste vochtigheidsgraad kun je instellen, waarna het apparaat zijn werk gaat doen. Het heeft een erg stille werking. Het heeft namelijk een geluidsniveau van maar liefst 39 dB. Ook heeft het een nachtmodus, wat inhoud dat de lampjes op het display uit gaan. Het apparaat kan dus gebruikt worden op de slaapkamer. Het waterreservoir is af te nemen, waardoor je hem eenvoudig kunt legen. Dankzij de wielen is hij eenvoudig te verplaatsen. Het apparaat gaat automatisch aan en uit.

Prijs: 256.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Qlima D 630 P luchtonTVochtiger
Van 329.00 / Voor 256.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Qlima D 630 P luchtonTVochtigerKlimaat Qlima D 630 P luchtonTVochtiger vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!