Afbeelding van Remington MB4045 baardtrimmer
 

Remington MB4045 baardtrimmer

Remington MB4045 baardtrimmer - Het is een feit: de baard is een blijvertje. Deze ultieme accessoire voor de moderne man en de heer van stand kan nu tot in de puntjes worden verzorgd met de Remington Beard Kit. Omdat elke baard nu eenmaal anders is, heeft deze geavanceerde set 3 verschillende kammen voor het veelzijdig verzorgen en stylen van uw gezichtshaar. Kracht en superieure snijprestaties vormden de basis voor het ontwerp van deze baardtrimmer die is uitgerust met zelfslijpende bladen met een hoogwaardige titanium coating voor langdurige resultaten. De koppen zijn volledig afwasbaar en makkelijk schoon te houden, zodat het onderhoud van je baardtrimmer uw weinig tijd zal kosten. De Beard Kit heeft ook een pop-uptrimmer die ideaal is voor het gedetailleerd stylen van uw bakkebaarden en snor.

Prijs: 39.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Remington MB4045 baardtrimmer
Van 59.99 / Voor 39.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Remington MB4045 baardtrimmerTrimmers Remington MB4045 baardtrimmer vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!