Afbeelding van Sage BARISTA EXPRESS espresso apparaat
 

Sage BARISTA EXPRESS espresso apparaat

Sage BARISTA EXPRESS espresso apparaat - De Sage Barista Express is een espresso apparaat met nauwkeurige espresso-extractie. Kruip in de huid van een barista en geniet binnen een minuut van een heerlijke, authentieke espresso. De voordelen van de Sage Barista Express: * De kegelvormige maalelementen zorgen voor de perfecte dosering * Nauwkeurige espresso-extractie dankzij digitale temperatuurregeling * Draaiknop voor maalgraad * Dankzij het geavanceerde stoompijpje textureer je melk tot microschuim voor een lekkerdere smaak Razendsnel Maak heerlijke espresso; in minder dan een minuut van koffieboon naar espresso. Met de Barista Express kun je de bonen malen vlak voordat je koffie zet. Dankzij de verwisselbare filters en de keuze tussen automatische of handmatige bediening krijg je in een oogwenk authentieke resultaten, net als in je favoriete koffiezaak.

Prijs: 599.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Sage BARISTA EXPRESS espresso apparaat
Van 699.00 / Voor 599.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Sage BARISTA EXPRESS espresso apparaatKoffie en thee Sage BARISTA EXPRESS espresso apparaat vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!