Afbeelding van Severin KA4818 koffiefilter apparaat
 

Severin KA4818 koffiefilter apparaat

Severin KA4818 koffiefilter apparaat - Met het Severin KA4818 filterkoffie apparaat zet je gemakkelijk en snel de heerlijkste filterkoffie. Het heeft een digitale klok en een timerfunctie, waarmee je het koffieproces kan activeren. Daardoor kan je eenvoudig instellen dat 's ochtends vroeg jouw kopje koffie klaargemaakt moet worden. Ideaal! Voordelen van de Severin KA4818 * 1000 watt vermogen * 1,25 liter capaciteit - voor 10 kopjes * Met digitale klok en timerfunctie Het gebruik van het apparaat Het koffiezetapparaat is erg eenvoudig in gebruik. Dankzij de druppelstopklep kan je de kan zelfs tijdens het koffiezetproces verwijderen om alvast een kopje in te schenken. Het apparaat heeft een verwarmingselement met warmhoudfunctie, waardoor de koffie nog een tijdje warm gehouden zal worden. Het heeft een waterniveau-indicator dat van beide kanten goed zichtbaar is. De glazen kan heeft een verwaterschaal en een ergonomisch handvat. Het apparaat is eenvoudig schoon te houden, doordat het een ontkalkingsfunctie heeft. Ook heeft het zwenkfilter een afneembare filterinlaat, wat gemakkelijk schoon te maken is. Na verloop van tijd schakelt het schakelt het apparaat automatisch uit.

Prijs: 34.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Severin KA4818 koffiefilter apparaat
Van 44.99 / Voor 34.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Severin KA4818 koffiefilter apparaatKoffie en thee Severin KA4818 koffiefilter apparaat vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!