Afbeelding van Siemens WM16WH67NL wasmachine
 

Siemens WM16WH67NL wasmachine

Siemens WM16WH67NL wasmachine - De WM16WH67NL is een wasmachine van Siemens en voorzien van het intelligente i-Dos systeem. Dit innovatieve systeem stemt de hoeveelheid wasmiddel precies af op het wasgoed zodat u water en wasmiddel kunt besparen. Daarnaast is de wasmachine ook voorzien van een iQdrive motor die zorgt voor extra stilte, zuinigheid en een lange levensduur. De trommel zorgt voor een bijzonder effectieve en schone wasverzorging dankzij de unieke trommelstructuur. Met VarioPerfect kunt u tijd- en energie besparen op alle wasprogramma's. Ook zijn er speciale wasprogramma's aanwezig, zoals SuperKort 15, outdoor+impregneren en wol handwas. De wasmachine is voorzien van een aquasensor voor een optimaal spoelresultaat en een doorstroomsensor voor optimaal waterverbruik. Met de Home Connect App kunt u de wasmachine op afstand instellen en bedienen. De wasmachine beschikt over een groot en overzichtelijk LED-display waardoor het apparaat zeer eenvoudig in gebruik is. Hij heeft een maximaal vulgewicht van 9 kg en is voorzien van energieklasse A+++.

Prijs: 899.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Siemens WM16WH67NL wasmachine
Van 1029.00 / Voor 899.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Siemens WM16WH67NL wasmachineWasmachines Siemens WM16WH67NL wasmachine vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!