Afbeelding van Textura Loungekussen Easy Lila
 

Textura Loungekussen Easy Lila

Textura Loungekussen Easy Lila - Textura Loungekussen Easy Lila Niks is zo lekker als chillen op het Textura Easy Lila loungekussen. Het loungekussen is gevuld met katoen en zit lekker zacht. Het loungekussen is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het loungekussen is gemaakt van katoen met polyester. De bovenzijde en onderzijde van het kussen hebben een fluwele stof. Het is lekker zacht en ziet er chique uit. De zijkanten hebben een geweven patroon van katoen. De afmetingen van het lila loungekussen zijn 60 x 60 x 17cm. De zijkanten zijn lichtgrijs. De kussenhoes heeft een ritssluiten. Deze kan je open ritsen, verwijderen en wassen. Het loungekussen kan je in de wasmachine wassen. We adviseren om dit op een koude wasstand te doen. De belangrijkste specificaties Het kussen is zowel binnen als buiten te gebruiken. De afmetingen van het kussen zijn 60 x 60 x 17cm. De kleuren zijn lila en lichtgrijs. De kussenhoes is afristbaar. Gemaakt van polyester en katoen.

Prijs: 19.95 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Textura Loungekussen Easy Lila
Van 39.94 / Voor 19.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Textura Loungekussen Easy LilaTuinkussens Textura Loungekussen Easy Lila vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!