Afbeelding van Textura Palletkussen Sofray Blauw - 60 x 60cm
 

Textura Palletkussen Sofray Blauw - 60 x 60cm

Textura Palletkussen Sofray Blauw - 60 x 60cm Textura Palletkussen Sofray Blauw is een leuk sfeervol kussen. Het vrolijke blauwe streep patroon zorgt voor een speelse uitstraling. Het handvat maakt de look compleet. Het Ibiza style palletkussen is gemaakt van hoge kwaliteit katoen. Het blauwe palletkussen is volledig gemaakt van katoen. Het handvat maakt verplaatsen eenvoudig. Het kussen opbergen na gebruik is hiermee geen probleem. De afmetingen zijn 60 x 60cm. Het kussen is vrij dik en heeft een stevige zitting. Het kussen heeft een afritsbare hoes. Deze kan in de wasmachine worden gewassen. De hoes heeft een ritssluiting. Het Textura Sofray kussen is te gebruiken als rugkussen op je loungeset van pallets. Ook kan je het als loungekussen gebruiken op de grond of in tuinstoelen of banken. Het kussen wordt per stuk geleverd. Voordelen Dik kussen voor een stevige zit. Heeft een vrolijk streep patroon. Het handvat maakt opbergen kinderspel. De belangrijkste specificaties De afmetingen zijn 60 x 60cm. Het kussen en de vulling zijn van katoen. De kussenhoes is wit met een blauw streep patroon. Verpakkingsinhoud 1 rugkussen Het merk Textura Textura Interiors is een Spaans textiel merk.

Prijs: 34.94 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Textura Palletkussen Sofray Blauw - 60 x 60cm
Van 49.95 / Voor 34.94 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Textura Palletkussen Sofray Blauw - 60 x 60cm

Textura Palletkussen Sofray Blauw - 60 x 60cm,Tuinkussens Textura Palletkussen Sofray Blauw 60 x 60cm vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!