Afbeelding van Textura Palletkussen Sofray Geel - 120 x 60cm
 

Textura Palletkussen Sofray Geel - 120 x 60cm

Textura Palletkussen Sofray Geel - 120 x 60cm - Textura Palletkussen Sofray Geel - 120 x 60cm Textura Palletkussen Sofray Geel is een leuk sfeervol kussen. Het vrolijke gele streep patroon zorgt voor een speelse uitstraling. Het handvat maakt de look compleet. Het Ibiza style palletkussen is gemaakt van hoge kwaliteit katoen. Het gele palletkussen is volledig gemaakt van katoen. Het handvat maakt verplaatsen eenvoudig. Het kussen opbergen na gebruik is hiermee geen probleem. De afmetingen zijn 120 x 60cm. Het kussen is vrij dik en heeft een stevige zitting. Het kussen heeft een afritsbare hoes. Deze kan in de wasmachine worden gewassen. De hoes heeft een ritssluiting. Het Textura palletkussen is te gebruiken als zitkussen op je loungeset van pallets. Daarnaast is het ook te gebruiken als zitkussen op tuinbanken en andere loungesets. Het kussen wordt per stuk geleverd. Voordelen Dik kussen voor een stevige zit. Heeft een vrolijk streep patroon. Het handvat maakt opbergen kinderspel. De belangrijkste specificaties De afmetingen zijn 120 x 60cm. Het kussen en de vulling zijn van katoen. De kussenhoes is wit met een geel streep patroon. Verpakkingsinhoud 1 palletkussen Het merk Textura Textura Interiors is een Spaans textiel merk.

Prijs: 39.94 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Textura Palletkussen Sofray Geel - 120 x 60cm
Van 59.94 / Voor 39.94 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Textura Palletkussen Sofray Geel - 120 x 60cmTuinkussens Textura Palletkussen Sofray Geel 120 x 60cm vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!