Afbeelding van Textura Sierkussenhoes Marem - 50 x 30cm
 

Textura Sierkussenhoes Marem - 50 x 30cm

Textura Sierkussenhoes Marem - 50 x 30cm - Textura Sierkussen Marem Het gezellig Ibiza style kussentje fleurt je bank op als geen ander. Het kussentje heeft een simplistisch karakter, maar met de franjes toch fleurig. Een aanwinst voor elke bank of bed. Gooi er nog wat kussens bij en relaxen maar! Het Textura kussentje is volledig gemaakt van katoen. De afmetingen zijn 50cm x 30cm. Het Textura sierkussen Marem wordt als kussensloop zonder vulling geleverd. Voordelen - Het kussen is lekker comfortabel.  - Het zorgt voor sfeer. - De kwaliteit is erg goed. Belangrijkste specificaties - De afmetingen zijn 50cm x 30cm. - Bestaat uit een simplistisch design. - Volledig gemaakt van katoen. Het merk Textura Het Spaanse Merk Textura maakt alleen maar bijzondere producten van textiel. Van palletkussens tot aan lekkere zachte hamamdoeken. Textura brengt het echte Ibiza gevoel in je eigen huis.

Prijs: 14.94 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Textura Sierkussenhoes Marem - 50 x 30cm
Van 29.95 / Voor 14.94 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Textura Sierkussenhoes Marem - 50 x 30cmSierkussens Textura Sierkussenhoes Marem 50 x 30cm vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!