Afbeelding van Today Tafelkleed Koraal Roze - 200 x 140cm
 

Today Tafelkleed Koraal Roze - 200 x 140cm

Today Tafelkleed Koraal Roze Het koraal roze tafelkleed 140 x 200cm van Today verandert je eetkamer in een handomdraai. Met de sfeervolle koraal roze tafelkleden krijg je de leukste kleuren in de huis. Tafellakens kunnen tijdens het eten of feestelijke gelegenheden niet ontbreken. Naast een beschermende functie, zorgt het tafelkleed voor een sfeervol gedekte tafel. De tafelkleed van Today is volledig gemaakt van polyester. De polyester tafellaken is vormvast, kleurvast en strijkvriendelijk. De tafelkleden zijn wasbaar op 30 °C, maar mag niet in de droogtrommel. De afmetingen van het koraal roze tafelkleed is 140cm x 200cm. Daarmee is het geschikt voor kleinere tot middelgrote tafels. Voordelen - De soepele stof geeft een luxe uitstraling aan de tafel en eetkamer. - De kleur geeft een huiselijke uitstraling. - De tafellaken heeft een beschermende functie. - De Today tafellaken kan gewoon met de wasmachine worden gewassen. - De afmeting maakt het geschikt voor kleine en middelgrote tafels. Belangrijkste specificaties - Het is een koraal roze tafelkleed. - De afmetingen zijn: 140cm x 200cm. - De materiaal is polyester. - Wasbaar in de wasmachine. Het merk Today Today is een Frans woonmerk.

Prijs: 11.99 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Today Tafelkleed Koraal Roze - 200 x 140cm
Van 14.99 / Voor 11.99 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Today Tafelkleed Koraal Roze - 200 x 140cm

Today Tafelkleed Koraal Roze - 200 x 140cm,Tafelkleden Today Tafelkleed Koraal Roze 200 x 140cm vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!