Afbeelding van Trust GXT 310C Radius Gaming Headset - junglecamo headset
 

Trust GXT 310C Radius Gaming Headset - junglecamo headset

Trust GXT 310C Radius Gaming Headset - junglecamo headset - Klinkende overwinning De Trust GXT 310C Radius-gamingheadset is uw sleutel tot de overweldigende wereld van het gamen. Dankzij het heldere geluid bent u uw tegenstanders altijd te slim af. Wanneer u de headset aansluit op uw pc, laptop of console bent u op weg naar een klinkende overwinning!   Meeslepende ervaring Met de Radius-headset haalt u alles eruit wat erin zit. De headset is uitgerust met actieve luidsprekers van 40 mm die elk detail rechtstreeks overdragen. Sluit de headset met de aux-kabel van 1 m bijvoorbeeld aan op uw PS4, Xbox, One of Switch of maak de kabel langer met de verlengkabel van 1 m voor een handige aansluiting op uw pc of laptop. Voorkom miscommunicatie Praat met uw teamgenoten alsof u zich in dezelfde ruimte bevindt. Het heldere geluid van de verstelbare microfoon voorkomt dat miscommunicatie roet in het eten gooit. Eindeloos comfort De zachte en comfortabele oorkussens en de verstelbare microfoon en hoofdband bieden u het comfort dat u nodig hebt voor lange gamesessies. Bent u er klaar voor de volgende kampioen te worden?

Prijs: 29.99 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Trust GXT 310C Radius Gaming Headset - junglecamo headset
Van 39.95 / Voor 29.99 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Trust GXT 310C Radius Gaming Headset - junglecamo headsetRandapparatuur Trust GXT 310C Radius Gaming Headset junglecamo headset vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!