Afbeelding van Trust THEMO WIRELESS MOUSE muis
 

Trust THEMO WIRELESS MOUSE muis

Trust THEMO WIRELESS MOUSE muis - Comfortabel en gemakkelijk werken De Themo is ontworpen voor diegenen die comfortabel willen werken - zelfs als je urenlang achter elkaar werkt of 's avond nog even door moet. Daarom is hij zo gevormd dat hij je hand optimaal ondersteunt, met vingersteunen aan weerszijden zodat je duim en pink in een comfortabele houding blijven. Eenvoudige installatie en gebruik Door de Themo kun je nu met gemak werken. Installatie is zo gebeurd: je kunt de micro-USB-ontvanger simpelweg inpluggen en je bent gelijk klaar om te werken. En als het werk erop zit, kun je de ontvanger weer in het daarvoor bestemde compartiment in de muis opbergen. Verder vind je een paar handige en snel bereikbare knoppen die je volledige controle geven; je kunt de DPI aanpassen om de snelheid van je cursor te bepalen en verder is de muis uitgerust met gemakkelijk toegankelijke zijknoppen die je met de duim bedient. Draadloze vrijheid Bedien je muis in complete vrijheid. Met een draadloos bereik van 10 meter houdt geen kabel jou meer tegen. Plus, de oplaadbare accu kun je tot wel 40 dagen gebruiken voordat je hem opnieuw oplaadt, zodat jij lekker door kan werken terwijl de muis voor jou werkt.

Prijs: 29.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Trust THEMO WIRELESS MOUSE muis
Van 47.95 / Voor 29.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Trust THEMO WIRELESS MOUSE muisRandapparatuur Trust THEMO WIRELESS MOUSE muis vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!