Afbeelding van Unique Living Palletkussen Timo Grijs - 120 x 80cm
 

Unique Living Palletkussen Timo Grijs - 120 x 80cm

Unique Living Palletkussen Timo Grijs - 120 x 80cm - Unique Living Palletkussen Timo Grijs - 120 x 80cm Het Unique Living Palletkussen Timo Grijs is een mooie toevoeging aan je loungeset. Gebruik het kussen als zitkussen op je loungeset van pallets. Het palletkussen is gemaakt van 100% katoen. De randen van het kussen zijn afgewerkt met een rand vol sierlijke franjes. Erg mooi! Aan de bovenzijde is een handvat. Decoratief én handig voor het verplaatsen. De afmetingen zijn 120cm x 80cm. De kleur van het kussen is grijs. Omdat het palletkussen is gemaakt van katoen, adviseren wij het kussen na gebruik op te bergen op een droge plek. Het Unique Living palletkussen wordt per stuk geleverd.  Voordelen Te gebruiken op zitkussen op je loungeset. De randen van het kussen hebben leuke franjes. De belangrijkste specificaties De afmetingen zijn 120cm x 80cm. Gemaakt van katoen. De kleur is grijs. Het merk Unique Living Unique Living, giving an unique touch to your own style. Dat is waar Unique Living voor staat. Unique Living heeft een uitgebreide en unieke collectie palletkussens, sierkussens en woontextiel. Allemaal met een sierlijke en eigenzinnige touch.

Prijs: 74.95 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Unique Living Palletkussen Timo Grijs - 120 x 80cm
Van 89.95 / Voor 74.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Unique Living Palletkussen Timo Grijs - 120 x 80cmTuinkussens Unique Living Palletkussen Timo Grijs 120 x 80cm vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!