Afbeelding van Unique Living Rugkussen Rib Neo Mint - 120 x 40cm
 

Unique Living Rugkussen Rib Neo Mint - 120 x 40cm

Unique Living Rugkussen Rib Neo Mint - 120 x 40cm - Unique Living Palletkussen Rib Neo Mint - 120 x 40cm Het Unique Living Palletkussen Rib Neo Mint is een mooie toevoeging aan je loungeset. Gebruik het kussen als rugkussen op je loungeset van pallets. Het palletkussen is gemaakt van 100% katoen. Er zit een uniek rib patroon in de stof. Erg mooi! Aan de bovenzijde is een handvat. Decoratief én handig voor het verplaatsen. De afmetingen zijn 120cm x 40cm. De kleur van het kussen is mint. Omdat het palletkussen is gemaakt van katoen, adviseren wij het kussen na gebruik op te bergen op een droge plek. Het Unique Living palletkussen wordt per stuk geleverd. Voordelen Te gebruiken op rugkussen op je loungeset. Heeft een mooie rib patroon in de stof. De belangrijkste specificaties De afmetingen zijn 120cm x 40cm. Gemaakt van katoen. De kleur is mint. Verpakkingsinhoud 1 x Unique Living Palletkussen Rib Neo Mint - 120 x 40cm Het merk Unique Living Unique Living, giving an unique touch to your own style. Dat is waar Unique Living voor staat. Unique Living heeft een uitgebreide en unieke collectie palletkussens, sierkussens en woontextiel. Allemaal met een sierlijke en eigenzinnige touch.

Prijs: 35.01 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Unique Living Rugkussen Rib Neo Mint - 120 x 40cm
Van 49.95 / Voor 35.01 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Unique Living Rugkussen Rib Neo Mint - 120 x 40cmTuinkussens Unique Living Rugkussen Rib Neo Mint 120 x 40cm vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!