Afbeelding van Zanussi ZFC3300WA vriezer
 

Zanussi ZFC3300WA vriezer

Zanussi ZFC3300WA vriezer - De Zanussi ZFC3300WA is een ruime vrijstaande vrieskist met een netto inhoud van 327 liter en met het zeer zuinige energielabel A+++. Dankzij het Space+ systeem heeft u extra capaciteit voor veel boodschappen. Het condensator schild voorkomt dat er zich condens afzet aan de binnenzijde van de vrieskist. Daarnaast is deze vrieskist voorzien van LowFrost technologie zodat u minder last heeft van ijsafzetting aan de binnenzijde en op de producten. De vrieskist is voorzien van 4 korven, binnenverlichting en een visueel temperatuur alarm. Het deksel met automatische vacuĆ¼mopheffing zorgt er voor dat u het deksel eenvoudig kunt openen. Verder beschikt de vriezer over mechanische bediening, een afvoer voor dooiwater en een snoer van 1,6 meter lang. Deze vriezer beschikt over een invriescapaciteit van 20kg per 24 uur en heeft een maximale bewaartijd bij stroomuitval van 58 uur. Het jaarlijkse energieverbruik van de Zanussi ZFC3300WA is slechts 150kWh en het maximale geluidsniveau is 44dB.

Prijs: 538.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Zanussi ZFC3300WA vriezer
Van 629.00 / Voor 538.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Zanussi ZFC3300WA vriezerVriezers Zanussi ZFC3300WA vriezer vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!